Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana

Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana 18 Noiembrie 2016

Gen(uri): Biografic Drama Istoric Vechi
Staruri: Anne Bancroft Claudia Cardinale Ernest Borgnine Robert Powell
An lansare: 1977
Accesari: 59
Rezumat: In filmul Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana Regizorul Franco Zeffirelli ne oferă povestea lui Isus cu o distributie internationala uriasa. Fragmentele sunt preluate ca atare din Biblie si sunt cita [...]

Descriere pe larg: In filmul Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana Regizorul Franco Zeffirelli ne oferă povestea lui Isus cu o distributie internationala uriasa. Fragmentele sunt preluate ca atare din Biblie si sunt citate textual, locațiile au o autenticitate cum ar fi Palestina și, în afară de unii dintre directori (Robert Powell ca Isus, Olivia Hussey ca Maria, și Stacy Keach ca Baraba), multe dintre personaje sunt non-romane. Zeffirelli oferă cu atenție un fundal sociopolitic care a dat naștere urmării lui Isus “și criza în credință a fost provocata pentru poporul lui Israel. Deși nu este grafica față de standardele actuale, unele dintre scene – baieti, copil fiind furati de la mamele lor, arme și sacrificari, pot deranja copiii mici și sau sensibili.Episoadele familiare creștine sunt prezentate cronologic: logodna și mai târziu căsătoria dintre Maria și Iosif, Buna Vestire, Vizitarea Elisabetei de către Maria, circumcizia lui Ioan Botezătorul, Nașterea lui Isus; circumcizia lui Isus; Recensământul lui Quirinius; fuga în Egipt și sacrificarea inocenților, intrarea lui Isus în Templu, Botezul lui Isus, femeia prinsă în adulter; ajutorul dat de Isus lui Petru pentru a prinde pește; Pilda Fiului Risipitor (Luca 15: 11-32); un dialog între Isus și Baraba (non-biblic); petrecerea dată la cina lui Matei, Predica de pe Munte; dialogul cu Iosif din Arimateea, vindecarea orbului din Betsaida, învierea lui Lazăr (Ioan 11:43); hrănirea celor cinci mii; intrarea în Ierusalim, distrugerea tarabelor din Templu, Cina cea de Taină, trădarea lui Isus de către Iuda; negarea lui Hristos de către Petru de trei ori, judecata lui Isus de către Pilat (“Ecce Homo”); Patimile lui Isus (Ioan 18-19; inclusiv Agonia din gradină); purtarea Crucii, Răstignirea lui Hristos (Nicodim recită din Isaia 53:3-5 în timp ce se uită neputincios la răstignirea lui Mesia), descoperirea mormântului gol și arătarea lui Hristos cel Înviat discipolilor săi. Povestea filmului se încheie cu caracterul non-biblic Zerah care se uită disperat la mormântul gol împreună cu tovarășii săi. Zerah se plânge:Acum incepe. Totul începe”.Vizioneaza filmul online lisus din Nazaret 1977 cu subtitrare in limba romana la o calitate foarte buna HD. Vizionare Placuta la filmul Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana!
Etichete: botezul lui isus, film online Iisus din Nazaret, filmul lisus de franco zefffirelli, ioan botezătorul, lisus din nazaret online subtitrat, nasterea lui lisus, răstignirea lui hristos

Filme care s-ar putea sa-ti placa

Comentarii

Vezi Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana

• Pentru a vedea acest film pe site-ul nostru, alege unul din serverele de mai sus, dai play si stop in acelasi timp apoi asteapta in jur de 15 minute (depinde de ce internet ai) si te poti uita fara intreruperi, simplu si gratis.
• Filmul Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana face parte din categoriile biografic drama istoric vechi , a fost adaugat pe site de catre echipa in data de 18 Noiembrie 2016 si are un total de 59 accesari unice in prezent.
• Daca tu crezi ca Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana incalca termenii si conditiile noastre te rugam sa raportezi acest film accesand aceasta pagina de contact.
• Iti multumim ca ai ales sa vizionezi filmul Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana de pe site-ul nostru si te asteptam sa revii pentru viziona si alte filme noi aparute pe internet in exclusivitate pe site-ul nostru .
Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana film online, subtitrat, in limba romana, film gratis
Film Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana HD, Vezi film Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana, Film online subtitrat Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana, Online gratis Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana, Urmareste gratuit Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana, Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana subtitrat, Youtube trailer Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana, Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana online subtitrat, Cauta film Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana, Cel mai tare film Iisus din Nazaret 1977 Film Online, Subtitrat in Romana.

Bine de stiut !

• Site-ul nostru nu publica materiale video CAMRip sau fara sa contina subtitrare in limba romana sau dublaj
• Pentru o mai buna vizionare a filmului apasa butonul pauza si lasa-l in jur de 10-15 minute apoi te poti uita fara probleme.
• Daca filmul se blocheaza brusc sau nu se incarca apasati tasta "F5" sau dati click pe acest link (refresh) si apoi reluati filmul de unde a ramas.
• Daca tot nu merge, stergeti cookie-urile si chache-urile din navigatorul tau web !
• Pentru a viziona filmul cum trebuie, noi itu recomandam navigatorul / browserul Google Chrome (recomandat de serverele de stream video).
• Pentru orice tip de navigator / browser este necesara instalarea Adobe Flash Player.
• Testati viteza conexiunii Internet aici: Speedtest.net.
• Pentru a putea viziona optim filme online, trebuie sa aveti minim 2mbps. Pentru filmele HD-720p sau 1080p chiar mai mult.
Google | Bing | Yahoo | Yandex
Filme Online | Filme Traduse | Filme Gratis | Filme HD | Filme Subtitrate | Filme traduse in Romana | Filme Noi

online